Eskoleia AS

Eskoleia AS har virksomheter innen flere områder. Vi bistår mennesker med begrensninger i valg av yrke over i arbeid, og har fokus på yrkesrelatert veiledning og utvikling av mennesker. Våre virksomhetsområder bidrar til faglig utvikling og vi er godkjent lærebedrift i 15 fag.

Eskoleia har tradisjoner tilbake til 1912 innen produksjon, og er kjent for å produsere oppbevaringsløsninger i stål. De første garderobeskapene ble produsert allerede på 1960-tallet. I dag tilbyr vi et bredt produktspekter innen oppbevaringsløsninger.

Virksomhetsområdene barnehage, personalutvikling, jobbfrukt, trafikkskole og produksjon gir et helhetlig og godt tilbud innen arbeidsinkludering.

Eskoleia Stål   

Eskoleia Barnehage     

Eskoleia Progresso AS

Hvorfor velge Eskoleia Trafikkskole?

Vi satser på kvalitet og sikkerhet i undervisningen. Hos oss kan du være trygg på at du blir en dyktig trafikant. Vi skal samtidig love deg at vi ikke kjører flere timer enn nødvendig med deg før du kan ta obligatorisk opplæring og førerprøve. 

Vi tilbyr teoriundervisning. Noen sliter med å motivere seg for å lese teori, noen sliter med å forstå teori. Blir du med på vår teoriundervisning kan du komme til oss en kveld annenhver uke å jobbe med teori. Her vil trafikklærer være tilgjengelig for spørsmål, det du selv ønsker svar på blir besvart, og relevante spørsmål blir besvart i plenum. Ofte får vi i gang gode diskusjoner som gir god læringseffekt. Du kan komme så mange ganger du vil så lenge du er elev ved Eskoleia trafikkskole.

Vi tilbyr ledsagere å bli med på kjøretimer for å se hvordan opplæringen kan legges opp hjemme.

Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Kongsvinger, og møter deg der du ønsker innenfor rimelighetens grenser. Opplæringen foregår i hovedsak Kongsvingerregionen, her er det gode øvingsområder for det meste av trafikkopplæringen, og du vil også glede deg over at du får erfare hvordan det er å kjøre på litt større plasser ved den avsluttende opplæringen.